From August: INTERNSHIP / STAGE DESIGN (NL)

Als Stagiair Design werk je binnen een team van ervaren designers en developers aan apps voor alle belangrijke moderne TV platformen. Een stage bij 24i houdt in dat je actief meewerkt aan lopende projecten voor diverse klanten als RTL, SBS en FOX Sports NL of een eigen opdracht of onderzoek uitvoert.

24i is specialist op het gebied van TV apps. We maken software voor alle bekende Smart TV merken (Samsung, LG, Philips, Sony, etc), game consoles (Xbox, Playstation), set-top boxen en ieder ander device dat verbonden is met je TV, inclusief tablets en smartphones.

Als Stagiair Design werk je binnen een team van ervaren designers en developers aan apps voor alle belangrijke moderne TV platformen. Een stage bij 24i houdt in dat je actief meewerkt aan lopende projecten voor diverse klanten als RTL, SBS en FOX Sports NL of een eigen opdracht of onderzoek uitvoert. De werkzaamheden kunnen variëren van research naar ‘best practices’ en actuele ontwikkelingen tot het ontwikkelen van conceptuele ideeën en deze uitwerken in bijvoorbeeld Adobe Photoshop of Illustrator tot wireframes, scenario’s en functionele/visuele ontwerpen, prototypes en demo designs voor apps.

Belangrijk is dat je als student weet wat je wilt en proactief met ons meedenkt om een goede stageopdracht te creëren. Daarbij verwachten wij van je dat je goed hebt doordacht waar je je verder in wilt verdiepen en waar je passies liggen.

Wij vragen van jou:

 • Je moet een stage lopen of onderzoek uitvoeren van minimaal 20 weken (we hebben plaats vanaf de zomer)
 • Je volgt een HBO of WO opleiding waar design onderdeel van is, zoals Vormgeving of CMD
 • Je hebt vanuit je studie, eerdere stages, eigen interesse of een baan naast je studie ervaring met design en we willen graag wat werk van je kunnen zien in de vorm van een portfolio
 • Je kan werken met gangbare design software zoals Adobe Photoshop en Illustrator
 • Het is een pluspunt als je ook enige ervaring hebt met HTML, CSS en JavaScript
 • Je werkt graag samen met een team van designers én developers en bent niet bang om je mening te geven, of om goede inzichten vanuit je vakgebied aan te dragen
 • Je hebt passie voor design!
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels

Wij bieden:

 • Een interessante stageplek waar je in korte tijd veel zal leren
 • Eigen verantwoordelijkheid over je werk
 • Een prima stagevergoeding
 • Kantoren in Amsterdam, Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Los Angeles
 • Een informele sfeer met leuke collega’s

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en verschillende andere landen heeft ons team de afgelopen vijf jaar gewerkt aan allerlei interessante projecten. Onze klanten zijn grote Nederlandse, Spaanse en internationale merken, zoals Pathé, RTL, Videoland, SBS, FOX Sports NL en vele anderen. We streven er naar om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in TV technologie. Die houding heeft er voor gezorgd dat we al jaren marktleider zijn in Nederland en continu verder groeien.

We zijn momenteel ons team aan het uitbreiden met mensen die passie hebben voor technologie, nieuwsgierig zijn naar TV, leergierig zijn en die willen werken in een jong, informeel team dat veel lol heeft terwijl het de wereld probeert te veroveren. Klinkt dat bekend, dan horen we graag van je!

Enthousiast? Vragen? Wil je ons laten zien wat je kan? Laat het ons weten! Stuur ons je CV, begeleidende brief en contactgegevens via hrm@24i.com of bel ons op 020-8202025.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

apply now